Afscheidingshekken

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf is de specialist als het aankomt op afscheidingshekken van hoge kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring als klein en ambachtelijk loon- en lasbedrijf, waardoor wij de kwaliteit van onze producten, zoals afscheidingshekken en sierhekken, en van onze service kunnen garanderen. Wij houden tijdens onze werkzaamheden altijd rekening met uw wensen.

Op maat
Omdat wij korte communicatielijnen hanteren en wij telkens rekening houden met uw wensen en belangen, kunnen wij u afscheidingshekken op maat leveren. Bovendien kunnen wij u deze hekken in alle vormen leveren die u maar wilt. Wij leveren vele soorten hekwerk aan particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen. Het maakt dus niet uit waar u afscheidingshekken wilt laten plaatsen, wij kunnen het voor u regelen tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze afscheidingshekken of andere producten of diensten? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 45 17 87 of stuur een e-mail naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.