Automatische inrijpoort

Voor een automatische inrijpoort op maat bent u bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf aan het juiste adres! Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor een persoonlijke service en hekwerken op maat van een uitstekende kwaliteit. Onze vakkundige medewerkers zijn daarbij in het bijzonder gespecialiseerd in sierhekwerken, agrarische hekwerken, brug- en balkonbalustraden. Door de jarenlange ervaring en deskundige kennis kunnen we ook u helpen aan de juiste toegangspoort, afscheidingshek of landhek!

De automatische inrijpoort
Wanneer u een bedrijf of een groot stuk grond bezit is het handig om dit professioneel af te werken met een hekwerk. Op deze manier voorkomt u dat ongenodigden zomaar uw erf betreden en heeft u zelf meer privacy. Bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf zijn we gespecialiseerd in het leveren en monteren van hekwerken op maat en kunnen we voor u ieder gewenst hekwerk verzorgen. U kunt daarbij denken aan hoge en lage hekken maar ook een automatische inrijpoort, een balustrade of de hekken in uw dierenstal kunnen door ons worden geleverd!

Uitgebreide mogelijkheden
Naast een automatische inrijpoort kunnen we uw hekwerk ook voorzien van extra’s zoals een draaideur, looppoort, toegangssysteem en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden en de prijzen van onze hekwerken? Neem dan gerust even contact met ons op en bel ons op 0348 45 17 87.

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.