Automatische poort laten plaatsen

Leer ons kennen!

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf kunt u gerust een automatische poort laten plaatsen als afscheiding van uw terrein! Al vele jaren verzorgen wij hekwerken op maat voor bedrijven en particulieren in heel Nederland. Geen opdracht is voor ons te klein of te groot en we denken graag met u mee over de mogelijkheden en opties voor uw toegangspoort. Klantgerichte oplossingen, een persoonlijke benadering en een uitstekende kwaliteit materialen, dat is waar het om draait bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf!

Automatische poort laten plaatsen door onze vakmensen
Door onze persoonlijke benadering hebben we al veel bedrijven en particulieren kunnen helpen aan een hekwerk op maat. Daarbij verzorgen we niet alleen de metalen frames maar kunnen we tevens voor u een passend frame, een automatische poort of een andere deur naar wens laten plaatsen. Alle frames van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf zijn inbraakwerend waardoor u veilig bent op uw eigen terrein. Ook het aanpassen van hekwerken naar uw wensen en smaak is voor onze vakmannen geen probleem!

Las en snijwerk
Voor al uw las- en snijwerk voor een automatische poort en het laten plaatsen van hekwerken op maat bent u bij Loonbedrijf Lekkerkerker aan het juiste adres! U bent daarbij altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit materialen, een gedegen kennis van ons personeel en een scherpe prijs. Heeft u vragen? Bel dan even naar 0348 45 17 87.

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.