Brugleuningen

Voor brugleuningen die optimale veiligheid garanderen, kunt u uitstekend terecht bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf uit Benschop. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het leveren van hekwerken van allerlei soorten en maten. Onze veelzijdigheid ziet u ook terug in ons assortiment. U kunt bij ons niet alleen terecht voor agrarische hekwerken of sierhekwerken, maar ook voor brugleuningen. Wij geven u bovendien graag advies over de toepasbaarheid en veiligheid van hekwerken.

Wij maken brugleuningen op maat

U kunt bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan hekwerken. Daarnaast leveren wij dus ook brugleuningen. Wilt u als gemeente een brugleuning laten plaatsen op een nieuwe brug of wilt u brugleuningen laten vervangen? Dat is geen probleem voor ons. Wij overleggen altijd met u voordat we te werk gaan, zodat u ook zelf zeggenschap heeft. Wij zorgen ervoor dat de brugleuningen aan alle veiligheidseisen voldoen zodat iedereen veilig gebruikmaakt van de brug.

Vraag naar de mogelijkheden

Wist u dat we naast brugleuningen ook loopbruggen en afscheidingshekken op maat maken? Voor meer informatie over ons bedrijf uit Benschop of over onze producten neemt u vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 45 17 87 of via het e-mailadres info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. U kunt ook ons online contactformulier invullen met uw vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

    Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.