Brugleuningen

Voor optimale veiligheid van brugleuningen, kunt u uitstekend terecht bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het leveren van hekwerken van allerlei soorten en maten. Onze veelzijdigheid ziet u ook terug in ons assortiment. U kunt bij ons niet alleen terecht voor agrarische hekwerken of sierhekwerken, maar ook voor brugleuningen. Wij geven u ook graag advies over de toepasbaarheid en veiligheid van hekwerken.

Assortiment

U kunt bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan hekwerken. Daarnaast kunnen wij brugleuningen leveren. Wilt u als gemeente een brugleuning laten plaatsen op een nieuwe of brugleuningen vervangen? Dit is geen probleem voor ons. Wij overleggen altijd met u voordat we te werk gaan, zodat u ook zelf zeggenschap heeft. Wij zorgen ervoor dat de brugleuningen aan alle veiligheidseisen voldoen zodat iedereen die gebruik maakt van de brug, dit ook veilig kan doen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf of over onze producten, zoals de brugleuningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 45 17 87 of stuur een e-mail naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.