Dierenverblijf laten bouwen

Zou u graag een dierenverblijf willen laten bouwen naar uw wensen en ontwerp? Vraag dan naar de mogelijkheden voor hekwerken op maat van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf! In ons kleine en ambachtelijke bedrijf gaan we altijd te werk vanuit de wensen en ideeën van onze klanten waardoor we uitstekend maatwerk kunnen leveren als het gaat om sier en praktische hekwerken. Wij kunnen onder meer voor u een afscheidingshek, balkonhek of tuinhek voor u plaatsen. Bekijk de mogelijkheden in ons online fotoboek of neem even contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Dierenverblijf op maat laten bouwen
Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf is dé specialist op het gebied van hekken, las – en snijwerk in Utrecht en omgeving! Vanuit ons kleinschalige bedrijf in Benschot werken we dagelijks aan hekwerken op maat voor de meest uiteenlopende klanten. Geen opdracht is voor ons te klein of groot en daarnaast bent u bij ons ook altijd verzekerd van een vakkundige afwerking, een uitstekende kwaliteit materialen en dat allemaal voor een scherpe prijs. Of u nu een dierenverblijf wilt laten bouwen, een automatische inrijpoort wilt plaatsen of een veilige balkonleuning wilt laten zetten, bij Loonbedrijf Lekkerkerker bent u aan het juiste adres!

Contactinformatie
Voor het ontwerpen van een dierenverblijf op maat en het laten bouwen van een passend hekwerk adviseren we u om even contact met ons op te nemen. Wij zullen dan samen met u de mogelijkheden bekijken en bespreken zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor vragen en het maken van een afspraak kunt u altijd een e-mail sturen of bellen naar 0348 45 17 87.

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.