Dierenverblijf laten bouwen

Wilt u graag een dierenverblijf (of meerdere dierenverblijven) op maat laten bouwen? Geef dan uw wensen of uw ontwerp door aan Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf uit Benschop. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! In ons kleine en ambachtelijke bedrijf gaan we altijd te werk vanuit de wensen en ideeën van onze klanten, waardoor we uitstekend maatwerk leveren als het gaat om sierhekwerken of praktische hekwerken. Hieronder vallen onder meer afscheidingshekken, balkonhekken, tuinhekken of dierenverblijven op maat.

Dierenverblijf op maat laten bouwen

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf is dé specialist op het gebied van hekken en las – en snijwerk in Utrecht en omgeving! Vanuit ons kleinschalige bedrijf in Benschop werken we dagelijks aan dierenverblijven en andere hekwerken op maat voor de meest uiteenlopende klanten. Geen opdracht is voor ons te klein of groot en daarnaast bent u bij ons ook altijd verzekerd van een vakkundige afwerking, uitstekende kwaliteit materialen en een scherpe prijs. Of u nu een dierenverblijf wilt laten bouwen, een automatische inrijpoort wilt plaatsen of een veilige balkonleuning wilt laten zetten, bij Loonbedrijf Lekkerkerker bent u aan het juiste adres! Ontdek de mogelijkheden in ons online fotoboek.

Laat een dierenverblijf op maat ontwerpen!

Voor het ontwerpen van een dierenverblijf op maat en het laten bouwen van een passend hekwerk adviseren we u om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan samen met u de mogelijkheden bespreken zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor vragen over het op maat laten maken van dierenverblijven of voor het maken van een afspraak kunt u altijd een e-mail sturen naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl of bellen naar 0348 – 45 17 87.

Neem contact op