Dierenverblijven op maat

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf kan u dierenverblijven op maat leveren van hoge kwaliteit. Wij zijn de specialist op het gebied van agrarische hekwerken en denken graag met u mee. Zo kunnen wij dierenverblijven op maat produceren en leveren. Het maakt niet uit wat voor soort hekwerk of in welke maat u deze nodig heeft, wij leveren het.

Service

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf maakt voor u graag dierenverblijven op maat. U kunt ons inschakelen in vele verschillende producten zoals voor hekwerk rondom kuilplaten, tijdelijke voeropslag, maar ook demontabel hekwerk voor bijvoorbeeld zieke dieren. U kunt bij ons vele soorten agrarisch hekwerk vinden. Voor dierenverblijven op maat kunt u bij ons terecht voor de volgende hekwerken:

  • Hekken voor uw veewagen;
  • Voerhekken;
  • Verplaatsbare hooiruiven;
  • Voerruiven voor ronde balen;
  • Hondenkennels;
  • Boombeschermframes.

Wij kunnen uw paardenstal, koeienstal of weide optimaliseren. Onze agrarische hekwerken zijn jarenlang onderhoudsvrij doordat wij de meeste van onze producten voor u kunnen galvaniseren.

Contact

Wilt u graag meer informatie over het hekwerk voor dierenverblijven op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 45 17 87 of stuur een e-mail naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.