Draadmatten bestellen in regio Gouda

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf is u graag van dienst als u draadmatten wilt aanschaffen in de omgeving van Gouda. Draadmatten (ook wel gaasmatten, betongaas of staalmatten genoemd) zijn een soort van roosters van staaldraad, die worden gebruikt in betonnen toepassingen en waarvan wij de levering verzorgen. Ze fungeren als fundering voor het beton en geven het beton daarmee stevigheid. Bovendien voorkomen draadmatten eventuele scheuren in de fundering van uw pand in regio Gouda. Bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf nabij Gouda kunt u terecht voor gegalvaniseerde gaasmatten van de beste kwaliteit. Bij gegalvaniseerde gaasmatten is een beschermende zinklaag op het staal aangebracht. Hierdoor roest het staal minder snel en is het dus duurzamer.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Vakkundige medewerkers
  • Persoonlijke benadering
  • Een eerlijk advies

Draadmatten laat u op maat maken in de buurt van Gouda

Bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf, in regio Gouda, zijn we in staat draadmatten op maat te maken. We luisteren daarbij nauwkeuring naar uw wensen en eisen. Vanwege onze jarenlange ervaring in las- en snijwerk kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Nadat uw staalmatten nauwkeurig op maat zijn gemaakt, zodat dit gaas bruikbaar is voor uw specifieke toepassing, gaan we over op de levering op uw locatie in of nabij Woerden. We komen graag bij u op locatie om uw bestelling af te leveren, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons loonbedrijf. Hoelang het duurt voordat onze experts uit Benschop, nabij Woerden overgaan op de levering van uw beton staalmatten, is afhankelijk van de grootte van uw bestelling.

Levering van betongaas voor zowel kleine als grote opdrachten

Wenst u slechts één gegalvaniseerde gaasmat of heeft u juist een heleboel gaasmatten of draadmatten nodig voor een groot project in Woerden, Gouda of omgeving? Wat uw wensen ook zijn; niets is voor ons onmogelijk. Met ongeveer 80 ton staal op voorraad zijn we in staat van alles te realiseren. Bovendien kunnen niet alleen zakelijke klanten rekenen op de levering van beton staalmatten op maat, maar ook particuliere klanten in de wijde omgeving van Woerden.

Benieuwd naar het werk dat wij opleveren?

Bekijk onze projecten

Kies voor een snelle levering en bestel uw betongaas bij ons

Wilt u weten wanneer wij verwachten de levering van uw betonnen staalmatten te volbrengen? Neem dan contact met ons loon- en lasbedrijf op door te bellen naar 0348 – 45 17 87 of een e-mail te sturen naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl. Onze experts uit Benschop, vlak bij Woerden en Gouda, kijken dan naar de mogelijkheden voor uw aanvraag en leggen uit hoe we te werk gaan als we gegalvaniseerde gaasmatten op maat maken. Bij interesse stellen we een offerte voor u op en laten we bovendien weten wat de verwachte levertijd wordt van bijvoorbeeld de levering van betongaas. Bij ons rekent u altijd op een uitgebreide service en persoonlijke aanpak. Dit geldt vanzelfsprekend ook wanneer u ons inschakelt voor andere op maat gemaakte producten, zoals inbraakwerende roosters.

Bekijk de mogelijkheden