Draadmatten

Draadmatten (ook wel gaasmatten, betongas of staalmatten genoemd) zijn een soort van roosters van staaldraad, die worden gebruikt in betonnen toepassingen. Het fungeert als fundering voor het beton en geeft het beton daarmee stevigheid. Bovendien voorkomen draadmatten eventuele scheuren. Bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf uit Benschop, vlak bij Utrecht, kunt u terecht voor gegalvaniseerde gaasmatten van de beste kwaliteit. Bij gegalvaniseerde gaasmatten is een beschermende zinklaag op het staal aangebracht. Hierdoor roest het staal minder snel en is het dus duurzamer.

Draadmatten op maat

Bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf zijn we in staat draadmatten op maat te maken. Wij luisteren daarbij nauwkeuring naar uw wensen en eisen. Vanwege onze jarenlange ervaring in las- en snijwerk kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Nadat uw staalmatten nauwkeurig op maat zijn gemaakt, zodat dit betongaas bruikbaar is voor uw specifieke toepassing van beton, gaan we over op de levering. Wij komen graag bij u op locatie om uw bestelling af te leveren, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen bij ons in Benschop langs te komen. Hoelang het duurt voordat we overgaan op de levering van uw betongaas of beton staalmatten is afhankelijk van de grootte van uw bestelling.

Levering van betongaas voor zowel kleine als grote opdrachten

Wenst u slechts één gegalvaniseerde gaasmat of heeft u juist een heleboel gaasmatten nodig voor een groot project? Wat uw wensen ook zijn; niets is voor ons onmogelijk. Met ongeveer 80 ton staal op voorraad zijn we in staat van alles te realiseren. Bovendien kunnen niet alleen zakelijke klanten rekenen op de levering van beton staalmatten op maat, maar ook particuliere klanten kunnen gebruikmaken van onze diensten.

Kies voor een snelle levering en bestel uw betongaas bij ons

Wilt u weten wanneer wij verwachten de levering van uw beton staalmatten te kunnen volbrengen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 45 17 87 of een e-mail te sturen naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl. We kijken dan naar de mogelijkheden voor uw aanvraag en leggen uit hoe we te werk gaan als we gegalvaniseerde gaasmatten op maat maken. Bij interesse stellen we een offerte voor u op en laten we bovendien weten wat de verwachte levertijd wordt. Bij ons kunt u altijd rekenen op een uitgebreide service en persoonlijke aanpak. Ook wanneer u ons inschakelt voor andere op maat gemaakte producten, zoals weervaste staalplaten of inbraakwerende roosters.

Neem contact op