Hekwerk algemeen

Bij Hekwerk algemeen kunt u aan veel uiteenlopende vormen hiervan denken, graag geven wij u wat meer inzicht in ons assortiment zodat u een helder beeld heeft van Loonbedrijf Lekkerkerker.

Loonbedrijf Lekkerkerker plaatst hekwerken bij kinderdagopvang zodat ouders de kinderen met een gerust hart hierheen kunnen brengen en de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Daarnaast werken wij samen met gemeentes, waarvoor wij hekwerken plaatsen in de openbare ruimte, hierbij kunt u denken aan hekwerk om een voetbalveldje of speeltuin. Om een heel ander voorbeeld te geven plaatst Loonbedrijf Lekkerkerker ook hekwerk rondom windmolens.

Naast bovenstaande voorbeelden is Loonbedrijf Lekkerkerker ook specialist in inbraakwerende frames voor draaideuren, roldeuren, schuifdeuren en dakramen. Dit kunnen wij verzorgen voor zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke markt. Wilt u geen standaard inbraakwerend gaasframe kunt u bij ons ook kiezen voor een sierframewerk, waardoor uw voordeur of slaapkamerraam er mooier uitziet en uw huis een stuk veiliger is.

Neem contact op