Over ons

Leer ons kennen!

Het hekwerk voor uw tuin laat u op maat maken door de specialisten van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf uit Benschop! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht met grote en kleine opdrachten als het gaat om het plaatsen van hekwerken en las- en snijwerk. Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden kunnen we u van het begin tot het eind voorzien van een persoonlijke service bij het plaatsen van een tuinhek en kunnen we u tevens adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ondanks dat we maatwerk aanbieden, hoeft u bij ons niet te rekenen op hoge prijzen. Ook leveren we niet in op service en kwaliteit! Kortom, voor al uw hekwerken moet u bij Loonbedrijf Lekkerkerker uit Benschop zijn.

Hekwerk voor de tuin op maat laten maken op basis van uw voorkeuren

Veel mensen willen hun tuin graag op de een of andere manier afbakenen om meer privacy te creëren en ongewenste gasten buiten te deur te houden. Bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf hebben we voor u verschillende sierhekwerken in de aanbieding om dit te verwezenlijken. Ieder hekwerk wordt bij ons speciaal voor uw tuin op maat gemaakt waardoor deze geheel naar uw wensen en stijl kan worden aangepast. Zo heeft u de keuze uit verschillende:

  • Frames
  • Hoogtes
  • Toegangspoorten
  • Functies
  • Vullingen van uw hekwerk

Bekijk de verschillende mogelijkheden in ons online fotoboek of vraag onze specialisten om deskundig advies!

Heeft u interesse?

Zou u graag een hekwerk voor uw tuin op maat laten maken? Of wilt u ons inschakelen voor iets anders? Van loopbruggen tot en met dierenverblijven; bij ons kunt u voor van alles terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. Dit doet u door te bellen naar 0348 – 45 17 87, een e-mail te sturen naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl of door het online contactformulier in te vullen. Wij stellen graag een offerte voor u op.

Neem contact op