Het hekwerk in uw tuin op maat nabij IJsselstein

Het hekwerk voor uw tuin laat u op maat maken door de specialisten van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf uit Benschop, nabij IJsselstein! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht met grote en kleine opdrachten als het gaat om het plaatsen van hekwerken en las- en snijwerk. Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden voorzien we u van het begin tot het eind van persoonlijke service bij het plaatsen van een tuinhek en kunnen we u ook adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ondanks dat we maatwerk aanbieden, hoeft u bij ons niet te rekenen op hoge prijzen. Ook leveren we niet in op service en kwaliteit! Kortom, voor al uw hekwerken moet u bij ons zijn.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Vakkundige medewerkers
  • Persoonlijke benadering
  • Een eerlijk advies

Hekwerk voor de tuin op maat laten maken op basis van uw wensen in regio IJsselstein

Veel mensen willen hun tuin graag op de een of andere manier afbakenen om meer privacy te creëren en ongewenste gasten buiten de deur te houden. We hebben voor u verschillende sierhekwerken in de aanbieding om dit te verwezenlijken. Ieder hekwerk wordt bij ons loonbedrijf in Benschop, regio IJsselstein, speciaal voor uw tuin op maat gemaakt waardoor deze geheel naar uw wensen en stijl kan worden aangepast. Zo heeft u de keuze uit verschillende:

  • Frames
  • Hoogtes
  • Toegangspoorten
  • Functies
  • Vullingen van uw hekwerk

Bekijk de verschillende mogelijkheden ook gerust in ons online fotoboek of vraag onze specialisten om deskundig advies over het hekwerk voor uw tuin, dat u op maat laat maken bij ons bedrijf in de buurt van IJsselstein.

Benieuwd naar het werk dat wij opleveren?

Bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u graag een hekwerk voor uw tuin in IJsselstein of omgeving op maat laten maken? Of wilt u ons inschakelen voor iets anders? Van loopbruggen tot en met dierenverblijven; bij ons kunt u voor alles terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. Dit doet u door te bellen naar 0348 – 45 17 87, een e-mail te sturen naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl of door het online contactformulier in te vullen. We stellen graag een offerte voor u op.  

Bekijk de mogelijkheden