Over ons

Leer ons kennen!

Het hekwerk voor uw tuin laat u op maat maken door de specialisten van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht met grote en kleine opdrachten als het gaat om het plaatsen van hekwerken en las- en snijwerk. Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden kunnen we u van het begin tot het eind voorzien van een persoonlijke service bij het plaatsen van een tuinhek en kunnen we u tevens adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ondanks het leveren van maatwerk hoeft u bij ons niet te rekenen op hoge prijzen en leveren we ook niet in op service en kwaliteit! Kortom, voor al uw hekwerken moet u bij Loonbedrijf Lekkerkerker zijn.

Hekwerk voor de tuin op maat gemaakt
Veel mensen willen hun tuin graag op de een of andere manier afbakenen om meer privacy te creëren en ongewenste gasten buiten te deur te houden. Bij Lekkerkerker Loon- e Lasbedrijf hebben we voor u verschillende sierhekwerken in de aanbieding om dit te verwezenlijken. Ieder hekwerk wordt bij ons speciaal voor uw tuin op maat gemaakt waardoor deze geheel naar uw wensen en stijl kan worden aangepast. Zo heeft u de keuze uit verschillende:

  • Frames
  • Hoogtes
  • Toegangspoorten
  • Functies
  • Vullingen van uw hekwerk

Bekijk de verschillende mogelijkheden online of vraag onze specialisten op een deskundig advies!

Interesse?
Zou u graag een hekwerk voor uw tuin op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. Wij creëren graag uw totaalplaatje op maat voor u evenals een offerte en de uiteindelijke montage.

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.