Industriële hekwerken

Ook voor industriële hekwerken bent u bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf uit Benschop op de goede plaats! Wij zijn een klein en ambachtelijk bedrijf gespecialiseerd in hekwerken in de breedste zin van het woord. Van sierhekwerken tot balkonbalustrades en landhekken; u vindt het allemaal terug in onze collectie. Geen opdracht is voor ons te gek of te groot. Vanwege onze persoonlijke benadering realiseren we het juiste maatwerk voor al uw hekwerken!

Industriële hekwerken op maat

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf is de specialist op het gebied van industriële en agrarische hekwerken in Utrecht en omgeving. Vanuit onze werkplaats in Benschop hebben we al vele hekwerken op maat verzorgd voor bedrijven en particulieren in de omgeving. Door de ruime ervaring en vakkundige kennis van onze medewerkers kunnen we ook u voorzien van hekken op maat van uitstekende kwaliteit. Bekijk de verschillende industriële hekwerken in ons fotoboek om een idee te krijgen van de mogelijkheden! Zo maken we niet alleen industriële afscheidingshekken, maar kunnen we ook een automatische inrijpoort voor u realiseren.

Vraag om vakkundig advies

Staat u op het punt om industriële hekwerken aan te schaffen, maar kunt u nog wel advies gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies. U bereikt onze medewerkers uit Benschop via het telefoonnummer 0348 – 45 17 87 of via het e-mailadres info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden!

Neem contact op