Industriële hekwerken

Ook voor industriële hekwerken bent u bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf aan het juiste adres! Wij zijn een klein en ambachtelijk bedrijf gespecialiseerd in hekwerken in de breedste zin van het woord. Van sierhekwerken tot balkonbalustrades en landhekken u vindt het allemaal terug in onze collectie. Geen opdracht is voor ons dan ook te gek of te groot en we helpen u altijd vanuit een persoonlijke benadering en komen daardoor met het juiste maatwerk voor al uw hekwerken!

Industriële hekwerken op maat
Loonbedrijf Lekkerkerker is de specialist op het gebied van industriële en agrarische hekwerken in Utrecht en omgeving. Vanuit onze werkplaats in Benschop hebben we al vele hekwerken op maat verzorgd voor bedrijven en particulieren in de omgeving. Door de ruime ervaring en vakkundige kennis van onze medewerkers kunnen we ook u voorzien van hekken op maat van een uitstekende kwaliteit. Bekijk de verschillende industriële hekwerken in ons fotoboek om een idee te krijgen van de mogelijkheden!

Vakkundig advies
Staat u op het punt om industriële hekwerken aan te schaffen maar kunt u nog wel een advies gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een deskundig advies. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden!

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.