Loopbruggen

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf zorgt ervoor dat het hekwerk voor loopbruggen optimaal is en dat het voldoet aan alle eisen voor de veiligheid. Onze medewerkers hebben zeer goede kennis van de nieuwste hekwerken en zorgen ervoor dat de installatie van deze hekwerken voldoet aan alle veiligheidseisen. Zo kan iedereen veilig gebruik maken van de loopbruggen en hoeft u zich hier geen zorgen te maken.

Onderhoudsvrij

Wij zijn ons ervan bewust dat wanneer u hekwerk op loopbruggen wilt laten plaatsen het van groot belang is dat het veilig is voor de gebruikers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het hekwerk ook bij de brug en de omgeving past. Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf kan er ook voor zorgen dat het hekwerk jarenlang onderhoudsvrij is. Dat bespaart u ook weer kosten. Wij kunnen de meeste producten namelijk laten galvaniseren. Dit waarborgt de kwaliteit en het onderhoudsvrije aspect.

Meer informatie

Als u graag meer informatie wilt ontvangen over ons bedrijf of over het hekwerk dat wij aanbieden voor loopbruggen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 45 17 87 of stuur een e-mail naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nlvoor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.