Over ons

Welkom bij Lekkerkerker Loon- & Lasbedrijf vof, een klein en ambachtelijk bedrijf waar een persoonlijke benadering en eerlijk advies voorop staan. Wij zijn zeer veelzijdig en bijna geen opdracht, groot of klein is ons te gek. De hoofdzaak bij ons is hekwerk in de breedste zin van het woord van sierbalkonhek tot bedrijfshekwerk en van afscheidingshekwerk tot landhekken compleet met vleugels.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bij ons vind je zelden fabrieksmatige series maar juist maatwerk volgens klantgerichte opdrachten. En ondanks het maatwerk zijn onze prijzen ook scherp en concurerend. Kijk voor een nog bredere indruk van ons werk onder de links

Veel plezier met het bekijken van onze site en hopelijk kunnen we u van dienst zijn met uw maatwerk.

Benieuwd naar het werk dat wij opleveren?

Bekijk onze projecten

Benader ons als u meer informatie wilt

Wilt u meer weten over onze afscheidingshekken of andere producten of diensten? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 45 17 87 of stuur een e-mail naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl en vraag naar de mogelijkheden. We vertellen u dan alles wat u wilt weten en denken graag met u mee. U kunt ook ons online contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk de mogelijkheden