Roestige meubels op maat

Roestige meubels kunt u bij Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf op maat laten lassen en snijden! Al vele jaren verzorgen wij een veelzijdig pakket aan diensten waarmee we zowel particulieren als bedrijven helpen bij al hun projecten. Wij zijn daarbij in het bijzonder gespecialiseerd in het leveren van hekwerken op maat maar ook voor las en snijklussen bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden om te zien wat we voor u allemaal zouden kunnen betekenen.

Roestige meubels op maat gemaakt
Voor allerlei soorten las- en snijwerk kunt u terecht in de werkplaats van Loonbedrijf Lekkerkerker in Benschop. Wij werken gaan daarbij altijd geheel vanuit uw wensen te werk waardoor ieder product bij ons op maat voor u wordt gemaakt. Uiteraard verzekeren wij u daarnaast ook van een goede prijs en een optimale kwaliteit materialen. Het maken van roestige meubels op maat is voor ons dan ook geen enkel probleem!

De werkplaats
In onze werkplaats kunnen we roestige meubels voor u op maat snijden en lassen en adviseren we u hier tevens graag over. Wij kunnen voor u onder meer de volgende klussen klaren:

  • Mig / Mag C02 lassen
  • Elektroden lassen
  • Pulse machine voor RVS lassen
  • Pulse machine voor Aluminium lassen
  • Snijden met gas en zuurstof (t/m 40 mm)
  • Snijden met plasmasnijder (t/m 25 mm)

Vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.