Sierhekwerk laten plaatsen

Zou u graag een sierhekwerk willen laten plaatsen maar kunt u nog wel een deskundig advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met Lekkerkerker Loon- & Lasbedrijf! Onze persoonlijke benadering en eerlijke adviezen hebben al vele malen geleid tot succesprojecten voor verschillende klanten. Door de hekwerken op maat voor u te ontwerpen en plaatsen bent u verzekerd van een optimaal resultaat en daarnaast heeft u bij ons ook nog een de garantie van een goede kwaliteit materialen en een scherpe prijs!

Sierhekwerk laten plaatsen
Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf is een klein en ambachtelijk bedrijf gespecialiseerd in het leveren van hekwerken op maat in de breedste zin van het woord. Of u nu een sierhekwerk wilt laten plaatsen om uw tuin, een balkon wilt afbakenen met een veiligheidshek of de veestal wilt voorzien van een praktische indeling, bij Lekkerkerker weten we precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn! Bekijk de verschillende soorten en uitvoeringen hekwerken in ons fotoboek om een idee te krijgen van de mogelijkheden, de uitstraling en de kwaliteit van onze professionele hekwerken!

Onze service
Naast het leveren een sierhekwerk en het laten plaatsen van de hekken op maat kunnen we voor u ook diverse werkzaamheden op het gebied van las- en snijwerken verzorgen. Bent u benieuwd naar onze technieken? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen!

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.