Sierhekwerk op maat

Voor het mooiste sierhekwerk op maat van de hoogste kwaliteit komt u naar Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf, uw specialist in hekwerken. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn een zeer veelzijdig bedrijf. Wij stellen een persoonlijke benadering hoog in het vaandel en geven graag persoonlijk advies voor een optimale serviceverlening. U kunt bij ons terecht voor allerlei opdrachten, of het nu voor een sierbalkonhek een bedrijfshek of een afscheidingshek is.

Assortiment sierhekwerk op maat

Wij hebben een zeer veelzijdig assortiment aan hekwerken. Zo kunt u bij ons uitstekend terecht voor prachtig sierhekwerk op maat dat uitstekend past bij de rest van uw pand en tuin. Wij houden ook rekening met uw omgeving zodat we de hoogte van het sierhek daarop af kunnen stemmen, uiteraard in overleg met u. Zo kunnen wij u optimaal advies geven en kunnen wij rekening houden met uw wensen. Ook als u zelf sierhekwerk op maat voor ogen heeft, dan kunnen wij hierop verder gaan, ook dit in overleg met u.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf of over sierhekwerk op maat van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 45 17 87 of stuur een e-mail naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf v.o.f.