Stalhekken op maat

Stalhekken laat u op maat maken en plaatsen door Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf! Wij hebben voor u een breed aanbod hekwerken samengesteld van sierhekken tot poorten en stalhekken tot balkon en brughekwerken. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers weten we precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en daar adviseren we u dan ook graag over. Profiteer van onze kennis, ervaring en scherpe prijs en kom voor al uw hekwerken naar Loonbedrijf Lekkerkerker!

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stalhekken op maat gemaakt

Het aanbod aan hekwerken van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf is grofweg te verdelen in algemene, sier- en agrarische hekwerken. Deze laatste categorie is voornamelijk van belang voor de industrie en bedrijven. Wij kunnen onder meer de stalhekken voor uw paarden, koeien en ander vee op maat maken maar ook de deuren van uw stal en de draaiende hekken voor de wei kunnen door onze medewerkers worden verzorgd. Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Bekijk dan online het fotoboek om een indruk te krijgen van onze reeds geplaatste hekwerken!

Benieuwd naar het werk dat wij opleveren?

Bekijk onze projecten

Vakkundig advies

Wanneer u stalhekken op maat wilt laten maken raden we u aan een afspraak te maken met een van onze medewerkers om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bekijken. Wij zullen u daarbij informeren en adviseren over de verschillende soorten, maten en kwaliteiten hekwerken waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken en langer plezier heeft van uw aankoop! Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Bekijk de mogelijkheden