Stalhekken voor paarden

Stalhekken voor paarden en andere dieren vindt u op maat bij Lekkerkerker Loon- & Lasbedrijf! Ons kleine en ambachtelijke bedrijf in Benschop verzorgt al jaren hekwerken op maat voor al haar klanten. Geen klus is voor ons te groot of te gek en we garanderen u altijd een optimaal resultaat tegen een scherpe prijs. Een persoonlijke benadering en een eerlijk advies staan bij ons voorop waardoor u precies weet waar u aan toe bent en waar u voor kiest!

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stalhekken voor paarden van uitmuntende kwaliteit

Naast de standaard sierhekken en tuinhekken verkopen we bij Loonbedrijf Lekkerkerker ook hekwerken aan bedrijven en industrieën. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan stallen met vee, een pretpark of de dierentuin. Bent u bijvoorbeeld nog op zoek naar stalhekken voor uw paarden? Bekijk dan eens snel het uitgebreide aanbod van ons loon- en lasbedrijf. Naast stalhekken kunnen we ook het hekwerk in uw paardentruck of in de wei voor u verzorgen!

Benieuwd naar het werk dat wij opleveren?

Bekijk onze projecten

Kwaliteit

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf maakt enkel gebruik van een hoogwaardige kwaliteit materialen waardoor u gegarandeerd met van een optimaal en duurzaam resultaat. Daarnaast worden bij ons alle hekwerken op maat gemaakt waardoor het altijd precies past en voldoet aan uw wensen. Bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een deskundig advies op maat!

Bekijk de mogelijkheden