Valbeveiliging hekwerk laten plaatsen

Zou u graag ter valbeveiliging een hekwerk willen laten plaatsen op uw balkon? Bekijk dan ook eens de uitgebreide mogelijkheden voor hekwerken op maat van Lekkerkerker Loon- & Lasbedrijf. Las klein en ambachtelijk bedrijfje stellen wij een persoonlijke benadering en een eerlijk advies voorop waardoor u bij ons precies weet waar u aan toe bent en wat uw keuzes zijn. Door deze aanpak kunnen we u gegarandeerd voorzien van hekwerken op maat waar u nog lang plezier van zult hebben!

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ter valbeveiliging een hekwerk laten plaatsen

Bij hekwerken denkt u vaak direct aan tuinen en grondafscheidingen. Het aanbod hekwerken van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf gaat echter veel verder. Wij leveren namelijk ook:

Om als valbeveiliging een hekwerk te laten plaatsen moeten de materialen en afmetingen aan enkele eisen voldoen. Onze vakkundig medewerkers zijn van al deze eisen op de hoogte en houden hier tevens rekening meer bij het ontwerpen van een balkon of brug hek op maat. Vraag gerust om een vakkundig advies om er zeker van te zijn dat uw balkon veilig is voor iedereen!

Benieuwd naar het werk dat wij opleveren?

Bekijk onze projecten

Meer informatie

Meer informatie over de juiste valbeveiliging, een hekwerk op maat en het laten plaatsen van hekwerken kunt u gerust contact met ons opnemen! Wij informeren en adviseren u graag. U kunt altijd gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen en tijdens kantooruren zijn we tevens bereikbaar op het telefoonnummer 0348 45 17 87 om u persoonlijk ter woord te staan.

Bekijk de mogelijkheden