Sierhekwerk laten plaatsen

Een weervaste staalplaat is een plaat met kleine hoeveelheden koper en nikkel in de legering. Deze samenstelling van staal is uitermate geschikt bij toepassingen die bloot worden gesteld aan de buitenlucht, en daarmee aan verschillende weersomstandigheden. Na verloop van tijd ontstaat er een laag roest op het oppervlak, wat vervolgens als bescherming fungeert en verdere corrosie vertraagt. Heeft u een weervaste staalplaat nodig? Schakel dan Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf uit Benschop in!

Een weervaste staalplaat op maat

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in las- en snijwerk en zijn daarom in staat maatwerk te leveren. Laat ons weten wat uw wensen zijn of wat u met de weervaste staalplaat van plan bent. Wij denken dan uiteraard graag met u mee en bieden u een oplossing op maat. Naast deze klantgerichte service beloven we u materiaal van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe tarieven. Deze belofte doen we niet alleen als u staalplaten wilt bestellen, maar ook als u bijvoorbeeld draadmatten of ander ijzerwaar nodig heeft.

Geef uw wensen aan ons door

Wilt u graag een weervaste staalplaat bij ons in Benschop bestellen? Of heeft u interesse in onze andere diensten of producten, zoals inbraakwerende roosters? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. U bereikt ons door te bellen naar 0348 – 45 17 87 of door een e-mail te sturen naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl.

Neem contact op