Weervaste staalplaat

Een weervaste staalplaat is een plaat met kleine hoeveelheden koper en nikkel in de legering. Deze samenstelling van staal is uitermate geschikt bij toepassingen die worden blootgesteld aan de buitenlucht. Na verloop van tijd ontstaat er een laag roest op het oppervlak, wat vervolgens als bescherming fungeert en verdere corrosie vertraagt. Heeft u een weervaste staalplaat nodig? Schakel dan Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf uit Benschop in!

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Vakkundige medewerkers
  • Persoonlijke benadering
  • Een eerlijk advies

Een weervaste staalplaat op maat

Laat ons weten wat uw wensen zijn of wat u met de weervaste staalplaat van plan bent. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in las- en snijwerk en zijn daarom in staat maatwerk te leveren. Wij denken dan uiteraard graag met u mee en bieden u een oplossing op maat. Naast deze klantgerichte service beloven we u materiaal van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe tarieven. Deze belofte doen we niet alleen als u staalplaten wilt bestellen, maar ook als u bijvoorbeeld draadmatten of ander ijzerwaar nodig heeft.

Benieuwd naar het werk dat wij opleveren?

Bekijk onze projecten

Geef uw wensen aan ons door

Wilt u graag een weervaste staalplaat bij ons in Benschop bestellen? Of heeft u interesse in onze andere diensten of producten, zoals inbraakwerende roosters? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Bel naar 0348 – 45 17 87 stuur een e-mail naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl.

Bekijk de mogelijkheden