Weidehekken laten plaatsen

Als u weidehekken wilt laten plaatsen door een professioneel bedrijf, dan komt u naar Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van weidehekken en allerlei andere agrarische hekwerken. Wij hebben een breed assortiment aan agrarische hekwerken die we allemaal op maat kunnen leveren. Wij houden altijd rekening met uw wensen en hebben kwaliteit en een klantgerichte service hoog in het vaandel staan.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Vakkundige medewerkers
  • Persoonlijke benadering
  • Een eerlijk advies

Kwalitatief hoogstaande weidehekken laten plaatsen

Wij kunnen maatwerk leveren voor al het agrarische hekwerk. Wij zorgen dat u weidehekken kunt laten plaatsen die wij met al dan niet schuine of rechte vleugelhekken en palen kunnen aanmeten. Zo kunt u uw vee rustig laten grazen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw vee. Als u onze weidehekken wilt laten plaatsen heeft uw vee geen mogelijkheid om de weide te verlaten. Daarnaast zijn onze weidehekken van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee.

Benieuwd naar het werk dat wij opleveren?

Bekijk onze projecten

Contact

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of over de mogelijkheden voor het laten plaatsen van weidehekken? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 45 17 87 of stuur een e-mail naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl voor meer informatie. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk de mogelijkheden