Hekken voor valbeveiliging

De specialisten van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf kunnen de juiste hekken plaatsen voor valbeveiliging van balkons en bruggen! U kunt bij ons in Benschop al vele jaren terecht voor een uitgebreide service op het gebied van hekwerken, las – en snijwerk. Als klein en ambachtelijk bedrijf stellen wij een persoonlijke benadering en eerlijk advies voorop. Daarnaast staan het leveren van maatwerk en een scherpe prijs hoog bij ons in het vaandel. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking!

Hekken voor valbeveiliging
Loonbedrijf Lekkerkerker is in het bijzonder gespecialiseerd in het plaatsen en ontwerpen van hekwerken op maat. Ons assortiment hekwerken in grofweg in te delen in de volgende drie categorieën:

  • Algemene hekwerken
  • Sierhekwerken
  • Agrarische hekwerken

Alle hekwerken worden bij ons speciaal voor u op maat gemaakt waardoor ze naadloos aansluiten op eventuele gebouwen, muren of andere hekken. Nu denkt u misschien enkel aan hekken rondom tuinen en erven maar ook hekken voor valbeveiliging op een brug of balkon of de hekken in een veestal kunnen door onze vakkundige medewerkers voor u worden geplaatst!

Meer hekwerken
Wilt u meer weten over onze hekken of de speciale producten voor valbeveiliging? Bekijk dan online het fotoboek van onze geleverd producten. Uiteraard kunt u ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden en een antwoord op al uw vragen!

Neem contact op