Hekken voor valbeveiliging

De juiste hekken voor valbeveiliging van balkons en bruggen plaatsen de specialisten van Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf voor u! Bij ons in Benschop kunt u al vele jaren terecht voor een uitgebreide service op het gebied van hekwerken, las- en snijwerk. Als klein en ambachtelijk bedrijf stellen wij een persoonlijke benadering en eerlijk advies voorop. Daarnaast staan het leveren van maatwerk en een scherpe prijs hoog bij ons in het vaandel. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking!

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke hekken voor valbeveiliging wilt u graag hebben?

Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf in Benschop is in het bijzonder gespecialiseerd in het plaatsen en ontwerpen van hekwerken op maat. Ons assortiment met hekwerken bestaat grofweg uit de volgende drie categorieën:

Alle hekwerken maken we speciaal voor u op maat, zodat ze naadloos aansluiten op bijvoorbeeld gebouwen, muren of andere hekken. Nu denkt u misschien enkel aan hekken rondom tuinen en erven maar ook hekken voor valbeveiliging op een brug of balkon of de hekken in een veestal kunnen door onze vakkundige medewerkers voor u worden geplaatst!

Benieuwd naar het werk dat wij opleveren?

Bekijk onze projecten

Vraag ons naar meer informatie over de hekken

Wilt u meer weten over onze hekken of de speciale producten voor valbeveiliging of onze andere producten, zoals draadmatten? Uiteraard kunt u ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden en een antwoord op al uw vragen! U bereikt ons door te bellen naar 0348 – 45 17 87 of een e-mail te sturen naar info@lekkerkerkerloonenlasbedrijf.nl.

Bekijk de mogelijkheden